Republica Moldova | Ministerul Afacerilor Interne

Inspectoratul General de Carabinieri

A A A

Mesajul Comandantului general al IGC, colonel Ștefan Pavlov cu prilejul Sărbătorilor de iarnă

Published on: Fri, 12/31/2021 - 15:23

Stimați colegi,

Dragi cetățeni,

 

Suntem la finalul unui an plin de evenimente importante, ce au marcat dezvoltarea instituțională a carabinierilor din Republica Moldova.

 

Am pășit ferm pe calea profesionalizării, cu un efectiv angajat doar pe bază de contract, care execută cu onoare misiunile încredințate, demonstrând că suntem apărători fideli ai valorilor  statului și al respectului faţă de lege.

 

Noul An, să ne aducă doar realizări frumoase, să continuăm cu modernizarea și dezvoltarea Inspectoratului General de Carabinieri, fiind gata mereu de a răspunde noilor provocări.

 

Adresez al nostru salut „ostășesc” partenerilor noștri, care contribuie la dezvoltarea instituției prin schimbul de experiență și participare activă în cadrul proiectelor de asistență externă.

 

Gânduri pline de recunoștință și respect veteranilor acestei structuri, căci ei au contribuit la formarea ei și la educarea generațiilor de adevărați fii ai neamului.

 

Cu un sentiment de recunoștință, exprim mulțumire familiilor noastre, pentru susținerea acordată - atât de importantă nouă, pentru a menține un echilibrul interior și social.

 

Dragi camarazi de Arme, în pragul sărbătorilor de iarnă, primiți cu drag gândurile noastre de prețuire. Să aveţi parte de  sănătate și prosperitate,  pace în case şi în suflet.

 

La mulți ani binecuvântați!!!

 

Cu respect,

 

 

Ștefan PAVLOV

Comandant general,

Colonel

 

31 decembrie 2021

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda