Republica Moldova | Ministerul Afacerilor Interne

Inspectoratul General de Carabinieri

A A A

Ședință de instruire în domeniul prevenirii și documentării circulației ilegale a drogurilor pentru carabinierii din nordul țării

Published on: Fri, 09/03/2021 - 11:03

La data de 2 septembrie 2021, în cadrul Direcției regionale „Nord” a Inspectoratului General de Carabinieri a fost organizată o ședință de instruire în domeniul prevenirii și documentării circulației ilegale a drogurilor, cu participarea reprezentaților din cadrul Direcției investigații a INI, Direcției securitate și investigații și Direcției management resurse umane ale IGC, precum și a Uniunii pentru prevenirea HIV și Reducerea Riscurilor din mun. Bălți.

Carabinierii au fost familiarizați cu aspectele juridice și operaționale în domeniul prevenirii, depistării și documentării infracțiunilor ce țin de circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora.
Totodată, în cadrul ședinței a fost purtate discuții, cu referire la consecințele consumului de droguri asupra individului cât și a societății.

Instruirile au drept scop dezvoltarea capacităților profesionale ale carbinierilor în domeniul de ordine și siguranță publică pentru prestarea unor servicii de calitate în beneficiul cetățeanului.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda